Мої передвиборчі ОБІЦЯНКИ та їх виконання

>>> Виборцям|Новини

17 Вер 2011

Не дивлячись на те, що депутатом я не став, все ж відчуваю певний моральний обов’язок показати що не був голослівний в обіцянках. Разом з публікацією даного повідомлення, знімаю з меню сайту сторінку “ОБІЦЯНКИ”.

На виборах у жовтні 2010-го року, як кандидат в депутати до Луцької міськради я, Савчук Олег обіцяв мешканцям мого мікрорайону:

  • Вирізнитися з маси кандидатів, і не перетворювати обіцянки в популізм;
  • Підтримувати депутатську приймальню на протязі всього терміну депутатства;
  • Першочерговий захист законних прав та відстоювання інтересів мешканців округу;
  • Контролювати благоустрій на окрузі та лобіювати його поліпшення;
  • Публікувати на персональному вебсайті www.sav4uk.com всю інформацію, що стосується депутатських запитів та депутатської діяльності;

Станом на вересень 2011 року:

  • Не дивлячись на те, що я не був обраний, своїх обіцянок я не цураюся;
  • Працює постійна партійна громадська приймальня поруч з округом
    за адресою: 43 024, м. Луцьк пр. Молоді, 13-Б тел/факс: (0332) 78-49-77
    також працює інтернет-приймальня http://zaukrainu.info/internet-pryjmalnya/;
  • Пролобіював внесення в найближчий план ремонтних робіт будівництво тротуару по вулиці Писаревського (будівництво розпочате, частково здійснене, але було перерване ремонтними роботами водоканалу, тримаю питання на контролі);
  • Підняте питання очищення від водоростей Теремнівських ставків;
  • Оновлено персональний вебсайт www.sav4uk.com, на сайті партії http://zaukrainu.info/ публікуються депутатські звернення та запити фракції “За Україну!” у міській раді;

Також прибираю з меню сайту сторінку “ПРОЕКТИ“. Для їх реалізації потрібно багато вхідних даних та часу безпосередньої роботи в раді. Все ж, більш простий проект – “Безкоштовний WiFi на центральних вулицях міста та в студентських гуртожитках” тримаю на контролі і прикладу сили для його реалізації.  Згодом публікуватиму інформацію щодо ходу реалізації проекту.

В історію відходять сторінки “ПАРТІЯ” і “ЧОМУ В ДЕПУТАТИ?” як такі, що втратили актуальність не змісту, але форми написання. З меню сайту їх прибираю, посилання тут лишаю.



1 коментар до Мої передвиборчі ОБІЦЯНКИ та їх виконання

Avatar

Україна

лютого 9, 2013 at 06:53

Молодець, що відзвітувався! ;)

Ваша думка:

savchuk.pp.ua

Українець. Громадський діяч. Підприємець. Націоналіст.
Українець, і вважаю що пора громадянам України визначатися з власною національністю. Підприємець - бо не здатний виконувати накази, особливо коли маю окрему думку. Громадський діяч - бо мені не все одно, моя хата не скраю, і тому що більше нікому. Чим більше мою країну захоплюють та глумляться з неї не українці, тим більшим націоналістом я стаю. Помічник депутата Луцької міськради Данильчука Павла Петровича. Професійне середовище - інформаційні технології, здебільшого Інтернет. Полюбляю фотографію.

Photostream

Категорії

Посилання