Голосуємо за партії чи за конкретних людей?

>>> Виборцям

20 Жов 2010

Рівень життя українців залишає бажати кращого. Від виборів до виборів ми чуємо обіцянки стрімких змін на краще. В системі політики та влади панує колективна безвідповідальність. Найбільш неприємно при цьому чути постійні взаємні звинувачення влади та опозиції в відповідальності за стан речей.

Вважаю, що потрібно починати голосувати не за “лейби”, а за конкретних людей, які за ними стоять. При цьому обов’язково переконатися в тому, що є з кого спитати за рік чи за два за виконану роботу і виправдану довіру.

Звичайно, потрібно впровадити законодавче забезпечення механізму відкликання мандатів. Парадокс в тому, що на це має бути воля самих обранців. Поки цього немає, варто починати бачити в бюлетенях прізвища та особистості, а не лише назви партій, які вони представляють.

3 коментарі до Голосуємо за партії чи за конкретних людей?

Avatar

Djanis

жовтня 21, 2010 at 08:19

Повністю згідний з позицією, що потрібно обирати тих, хто буде відповідати за свої дії. Я не є сторонником якоїсь політичної сили конкретно, але наприклад та ж ЮВТ не відповідала за свої дії, приховувала статистику від народу і т.д., нам таких не потрібно.
зі. Олеже, добре що в тебе немає судимостей, рідкість серед депутатів :D

Avatar

Тала

жовтня 21, 2010 at 09:31

Якби в Україні була впроваджена хоч якась відповідальність за обіцянки чиновників, то при теперішній існуючій владі суттєво б збільшилось навантаження в прокуратурах)))))

Avatar

Anonymouse

жовтня 26, 2010 at 12:16

Довно пора в Україні впровадити відповідальність за передвиборні обіцянки. А то як в Файній Юкрайна — наші політики нічого не роблять, зате так гарно обіцяють.

Ваша думка:

savchuk.pp.ua

Українець. Громадський діяч. Підприємець. Націоналіст.
Українець, і вважаю що пора громадянам України визначатися з власною національністю. Підприємець - бо не здатний виконувати накази, особливо коли маю окрему думку. Громадський діяч - бо мені не все одно, моя хата не скраю, і тому що більше нікому. Чим більше мою країну захоплюють та глумляться з неї не українці, тим більшим націоналістом я стаю. Помічник депутата Луцької міськради Данильчука Павла Петровича. Професійне середовище - інформаційні технології, здебільшого Інтернет. Полюбляю фотографію.

Photostream

Категорії

Посилання