Що робив у Києві Гризлов

>>> Новини

12 Січ 2016

Нє я канєшно тупий невіглас, але:

Він приїхав не як представник Російської Федерації на двосторонні переговори, він приїхав як частина цього тристороннього формату … візит ми розцінюємо виключно як його участь у Тристоронній контактній групі …. Гризлов зустрівся із Леонідом Кучмою … Кучма і Гризлов говорили про засідання в Мінську. http://www.5.ua/polityka/V-MZS-rozpovily-shcho-robyv-u-Kyievi-Hryzlov-103246.html

– МЗС України

Це як можна бути частиною тристороннього формату, коли ДВІ сторони зустрічаються, і невідомо про що домовляються, перед запланованою зустріччю із третьою стороною?
І ХТО ТАКИЙ КУЧМА? Щоб МЗС за нього просило Державіаслужбу дозволити літаку з мудаком, котрий летить на коньяк до кучми, цитую “порушити повітряний простір України”?

Ваша думка:

savchuk.pp.ua

Українець. Громадський діяч. Підприємець. Націоналіст.
Українець, і вважаю що пора громадянам України визначатися з власною національністю. Підприємець - бо не здатний виконувати накази, особливо коли маю окрему думку. Громадський діяч - бо мені не все одно, моя хата не скраю, і тому що більше нікому. Чим більше мою країну захоплюють та глумляться з неї не українці, тим більшим націоналістом я стаю. Помічник депутата Луцької міськради Данильчука Павла Петровича. Професійне середовище - інформаційні технології, здебільшого Інтернет. Полюбляю фотографію.

Photostream

Категорії

Посилання