Обираємо вірно, а кого насправді оберемо?

>>> Виборцям

21 Жов 2010

Будучи безпосередньо причетним до виборів, мені стало відомо, що деякі “сильні” партії з табору регіонів обіцяють по 17 тисяч зарплати майбутнім депутатам. Хоча, від держави депутат Луцької міської ради не отримує зарплати. При цьому, умовою для кандидата висувається вимога бути слухняним і виконувати все, що наказує партія. От і стараються тепер “сильні” кандидати бюджетами та “бордами” переконати виборців голосувати саме за них.

Чиї інтереси такі кандидати підуть захищати в міську раду? Інтереси Лучан, чи тих, хто оплатив передвиборну кампанію, і хто тепер платить по 17 тисяч на місяць? Вибори – це критичний момент для українця, коли він хоч трохи може вплинути на стан речей. Варто бути обережним, і не обирати те, де гарніша етикетка, бо цукерку з’їв і етикетку відразу викинув. А обираємо ми один лиш раз на 5 років.

Ще одним значущим моментом є список. Ось, наприклад, Ви голосуєте за кандидата за переконанням, і за його партію, бо це партія вашого кандидата. А чи знаєте ви, за кого конкретно голосуєте? В кожної партії є свій список з кандидатів, які “пройдуть” в міськраду, якщо за партію проголосують Лучани. Варто знати принаймні першу п’ятірку партії, за яку голосуватимете.

П’ятірка кандидатів за списком до Луцької міської ради від партії “За Україну!”:

  1. Богдан Шиба, Луцький міський голова
  2. Павло Данильчук, Директор Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання молоді
  3. Анжела Масиник, начальник луцького міського управління освіти
  4. Віталій Федосюк, Директор рекламної агенції «Ініціал»
  5. Оксана Лєщинська, головний лікар Луцької дитячої поліклініки

1 коментар до Обираємо вірно, а кого насправді оберемо?

Avatar

Наталка

жовтня 21, 2010 at 09:24

Правильно, Олег!
Досить вибирати “за етикеткою”!Місту потрібні ті, хто дійсно працюватиме над підвищенням добробуту, налагодить якісні комунальні послуги, наведе лад з податками. Повністю підтримую партію “За Україну!”

Ваша думка:

savchuk.pp.ua

Українець. Громадський діяч. Підприємець. Націоналіст.
Українець, і вважаю що пора громадянам України визначатися з власною національністю. Підприємець - бо не здатний виконувати накази, особливо коли маю окрему думку. Громадський діяч - бо мені не все одно, моя хата не скраю, і тому що більше нікому. Чим більше мою країну захоплюють та глумляться з неї не українці, тим більшим націоналістом я стаю. Помічник депутата Луцької міськради Данильчука Павла Петровича. Професійне середовище - інформаційні технології, здебільшого Інтернет. Полюбляю фотографію.

Photostream

Категорії

Посилання