ПРОЕКТИ

>>> Виборцям

18 Жов 2010

Кілька проектів, котрі маю намір реалізувати ставши депутатом міськради:

Безкоштовний WiFi на центральних вулицях міста та в студентських гуртожитках.
Мета проекту – підтримати імідж європейського міста, та надати можливість студентам безкоштовно користуватися інтернетом в студентських гуртожитках.

Стартап-Інкубатор.
Бізнес-інкубатор без, або з мінімальним залученням державних коштів, спрямований на стрімкий ріст середовища інтернет-підприємців в місті Луцьку. Такий проект згодом може принести місту одного з основних платників податків до бюджету міста.

Проект стимулювання індивідуального молодіжного житлового будівництва.
Сьогодні мало хто говорить про цю проблему, бо вона складна, і ніби шляхів вирішення немає. Я вважаю інакше, і буду просувати проект, який за умови його схвалення радою, дасть молодим сім’ям можливість індивідуальної забудови. Слід зазначити, що проект складний? та матиме кілька етапів, тому його потрібно впроваджувати як найшвидше. Вже наступного скликання (через 5 років), ймовірно, розпочинати проект вже буде не реальним.

Ваша думка:

savchuk.pp.ua

Українець. Громадський діяч. Підприємець. Націоналіст.
Українець, і вважаю що пора громадянам України визначатися з власною національністю. Підприємець - бо не здатний виконувати накази, особливо коли маю окрему думку. Громадський діяч - бо мені не все одно, моя хата не скраю, і тому що більше нікому. Чим більше мою країну захоплюють та глумляться з неї не українці, тим більшим націоналістом я стаю. Помічник депутата Луцької міськради Данильчука Павла Петровича. Професійне середовище - інформаційні технології, здебільшого Інтернет. Полюбляю фотографію.

Photostream

Категорії

Посилання