Привіт, світ!

>>> Виборцям

18 Жов 2010

Чітко усвідомлюючи те, що правильно провести передвиборну кампанію до виборів депутатів міськради з багатьох причин фізично немає часу, я все ж відкриваю даний сайт, бо маю, що сказати.

Є кілька вагомих причин, що не дають мені в повному обсязі провести кампанію.

Передусім – змішана система виборів. Виходить, що половина кандидатів іде “в маси” і здобуває прихильність виборців (як я), а інша половина “купує” собі депутатство чи то авторитетом, чи то чимось іншим. Мій округ №17 (Теремно) включає 7140 виборців. Поспілкуватись з кожним фізично є нереально для кандидата. Якби вибори відбувалися за мажоритарною системою, виборців у моєму окрузі було б вдвоє менше. Що означає більше шансів саме для того кандидата, кому є що сказати, і є чим вживу переконати виборця, не ховаючись за популізмом флаєрків у поштових скринях виборців.

Чи не вперше, я пожалкував про те, що я підприємець, а не службовець. Отримуючи родину, я не можу дозволити собі взяти відпустку на час передвиборної кампанії. Це суттєво обмежує її активність.

Президент меншої половини України Янукович законодавчо посприяв правовому хаосу безпосередньо перед виборами. Спочатку він заборонив молодим партіям брати участь у виборах, а перед самими виборами дозволив. Що стало додатковим дестабілізуючим фактором.

Незважаючи на все – ЙДЕМО ДО ПЕРЕМОГИ!

1 коментар до Привіт, світ!

Avatar

Зануда

жовтня 21, 2010 at 08:32

Борітеся – поборете, а до людей йди – це основа основ!

Ваша думка:

savchuk.pp.ua

Українець. Громадський діяч. Підприємець. Націоналіст.
Українець, і вважаю що пора громадянам України визначатися з власною національністю. Підприємець - бо не здатний виконувати накази, особливо коли маю окрему думку. Громадський діяч - бо мені не все одно, моя хата не скраю, і тому що більше нікому. Чим більше мою країну захоплюють та глумляться з неї не українці, тим більшим націоналістом я стаю. Помічник депутата Луцької міськради Данильчука Павла Петровича. Професійне середовище - інформаційні технології, здебільшого Інтернет. Полюбляю фотографію.

Photostream

Категорії

Посилання